Sinds 1992 had ik jarenlang deze poster van het originele "Dream Team" op mijn kamer hangen. Na tegenvallende Olympische Spelen in '88 en ook een teleurstellend WK, werden er voor de Spelen van '92 in Barcelona door de Verenigde Staten voor het eerst ook prof-basketballers uit de NBA geselecteerd.  Het werd een team dat bestond uit fantastische spelers, die elkaars kwaliteiten aanvulden en bovendien goed samenwerkten om het hoogste niveau te presteren.

Fast Forward naar het begin van mijn werk als fysiotherapeut, waarbij ik al snel merkte dat ik uitzonderlijke professionals om mij heen nodig had om mijn klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen. Wanneer het gaat om je gezondheid en fitheid, neem ik geen genoegen met hulp van een gemiddelde dokter, therapeut of trainer. Stuk voor stuk, zijn dit professionals die ik zelf in zou schakelen wanneer dat nodig is. Er is wellicht wat overlap tussen onze kennis en vaardigheden, maar we vullen elkaar aan om jou nog beter te kunnen helpen. Hieronder zie je een overzicht van mijn Dream Team.

alex.jpg

Echografist SMC Oegstgeest

Alexander Robert

Alex heeft de kennis, kunde, apparatuur en het enthousiasme om met behulp van echografie een goede diagnose of prognose te stellen.

iris.jpg

Kinderfysiotherapeut

Iris van der Stelt

Naast haar specialisme met betrekking tot kinderen kent Iris de (top)sport goed als marathonschaatster met o.a. een overwinning in de Alternatieve Elfstedentocht.

sebas.jpg

Mainport Crossfit

Sebas Krispijn

Sebas runt sinds 2013 een "old-school" CrossFit box. De nadruk ligt bij hem op een hechte community en goede coaching.

leo.jpeg

Sportmasseur

Leo Kruik

Leo en zijn handen werken in zijn praktijk in Lisse en bij AV de Spartaan. Naast massage zet Leo ook dry needling in wanneer dit nodig is.

jolanda.jpg

Sportarts

Jolanda Heere

Een sportarts die met je meedenkt en een breed netwerk om zich heen heeft. 

maarten.jpeg

Orthopedisch Chirurg

Maarten Rademakers

Naast bedreven in de operatiekamer een specialist die de menselijke kant van een probleem weet te bespreken.

©2019 by Thaddeus.nl. From injuries to PR's