COACHING

UNLOCK YOUR POTENTIAL

Ik lever maatwerk, dus ook mijn coaching aan jou is uniek. Het is toegespitst op jouw situatie, jouw wensen, jouw mogelijkheden, jouw werk, jouw sport, jouw trainingsverleden, jouw gezinssituatie. Niet andersom, dat er een protocol is en ook als jij er niet helemaal in past we toch gaan proberen of het iets voor je oplevert. Ik coach mensen in groepen van maximaal 5 deelnemers in mijn praktijk, of individueel online.

Soms is een plateau in je sportprestatie aanleiding om mijn coaching in te schakelen. Vaker is deze coaching onderdeel van een revalidatie-traject om jou weer terug te krijgen op het sportveld. Maar bij terugkeren op het sportveld stopt het niet. We leggen de lat hoger dan ooit. Mijn streven is altijd om een betere atleet af te leveren die zelfstandig verder kan trainen of aan kan sluiten bij de coaching van een specialist in zijn/haar sport. 

From injuries to PR's.

Vanuit de sportmedische wetenschappen gebruik ik daarbij objectieve data om te evalueren of wat jij voelt ook klopt. Daarbij kunnen we gebruik maken simpele metingen zoals je sporthorloge of hartslagband, maar het kan ook een stapje verder gaan. Als het nodig is brengen we je slaapgewoontes, eetgewoontes, stressmanagement en prestaties in kaart.

Bel mij terug
 

©2019 by Thaddeus.nl. From injuries to PR's