©2019 by Thaddeus.nl. From injuries to PR's

MODERNE & EVIDENCE BASED MANUELE THERAPIE

FROM INJURIES TO PR'S

Basically, a performance gap is the difference between the actual or present performance and the optimal or future performance. We bridge those performance gaps.

 

WERKWIJZE

We werken volgens de meest recente inzichten uit wetenschappelijk onderzoek om jou zo goed en snel mogelijk te helpen. Zoals iedere fysiotherapeut in Nederland volgen we hiervoor continu na- en bijscholing. Maar bovenop die verplichte bijscholing, steken we nog eens 10% van onze werkweek in het verbeteren en fine tunen van onze vakkennis. Dat lijkt misschien een klein verschil, maar voegt in de loop der jaren ontzettend veel toe.


Met ruim een decennium ervaring in binnen- en buitenland zie ik mogelijkheden die anderen niet zien. Ik spreek je gewoon aan bij je voornaam. Wie heeft er immers ooit besloten dat jij naar de fysiotherapeut moet komen? Het kan toch ook andersom, of digitaal!


Tijdens een eerste afspraak nemen we altijd de tijd om te bespreken waar we je precies mee kunnen helpen. Vaak wordt dit opgevolgd door een lichamelijk onderzoek. Indien nodig schakelen we dan nog externe specialisten in om het plaatje compleet te krijgen. Uiteindelijk kunnen we je dan duidelijk maken wat er aan de hand is, hoe we dit aan gaan pakken en op welke termijn je resultaten mag verwachten.


Deze behandeling wordt altijd in overleg afgestemd op jouw eisen en wensen. Jouw (on)mogelijkheden, jouw drijfveren, jouw lijf, jouw sport en de context van werk, familie en gezin waar jij je in begeeft.

 
Image by Todd Quackenbush

Thaddeus.nl maakt gebruik van de klachtenregeling van het KNGF. Via deze link kun je teruglezen hoe je met een klacht om moet gaan.