MODERNE & EVIDENCE INFORMED MANUELE THERAPIE

"UNLOCK YOUR POTENTIAL"

Basically, a performance gap is the difference between the actual or present performance and the optimal or future performance. We bridge those performance gaps.

 

WERKWIJZE

Tijdens de eerste afspraak nemen we de tijd om te bespreken waar ik je mee kan helpen. Vaak wordt dit opgevolgd door een lichamelijk onderzoek. Indien nodig schakelen we ook externe specialisten in om duidelijkheid te krijgen. Uiteindelijk kan ik je dan uitleggen wat er aan de hand is, hoe we dit aan gaan pakken en op welke termijn je resultaten mag verwachten. Daar geef ik je dan ook direct een voorproefje van door een korte eerste behandeling.

 

Deze behandeling wordt altijd in overleg afgestemd op jouw eisen en wensen. Jouw (on)mogelijkheden, jouw drijfveren, jouw lijf, jouw sport en de context van werk, familie en gezin waar jij je in begeeft. 

Ik werk volgens best practices en de meest recente inzichten uit wetenschappelijk onderzoek om jou zo goed en snel mogelijk te helpen. Zoals iedere fysiotherapeut in Nederland volg ik hiervoor continu na- en bijscholing.  Met ruim een decennium ervaring in binnen- en buitenland zie ik mogelijkheden die anderen niet zien. 

Bel mij terug
 
Image by Tony Pham

Thaddeus.nl maakt gebruik van de klachtenregeling van het KNGF. Via deze link kun je teruglezen hoe je met een klacht om moet gaan.

©2019 by Thaddeus.nl. From injuries to PR's